top of page
  • Writer's picturextgaby

Aan het strand van Oostende

Updated: May 14, 2023

Donderdag 11/05

Vandaag was ik om 7 uur uit de veren. Er stond namelijk een etappe van 25 km op het programma. Toen ik aankwam aan het hotel waren het er uiteindelijk 28.

Er passeerde regelmatig een bui en als je die ziet hangen wacht je best niet tot je de eerste druppel voelt om je regenkleding aan te trekken want dan ben je te laat.

Het strand van La Arena.

Vandaag ben ik weer een radio amateur tegengekomen: Juan, EA2XR. Een zeer mooi antenne park, jammergenoeg niet zichtbaar daar zijn huis ervoor staat. Prachtige ligging aan zee! Jammer dat Juan alleen maar Spaans kon.


De uitzichten die me deden denken aan de wild Atlantic way in Ierland die we met de motor afgereden hebben in 2022:Deze voetgangers tunnel heeft me waarschijnlijk een pak stijgen en dalen bespaard: Túnel de valverde.


Ik denk dat ik een beetje mislopen ben 😇...


Deze morgen kwam ik Guy (68) en Jean Philippe (63) uit Toulouse tegen. Guy was bezig met zijn zevende camino. Ze hadden wegens de regen dezelfde etappes overgeslagen. Vanavond liep ik ze tegen het lijf en zijn we samen pizza gaan eten. Morgen zullen zij weer een aantal etappes overslaan en gaan direct naar Santander. Als het blijft regenen zullen die mannen snel terug thuis zijn 😇

105 views0 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

bottom of page