top of page
  • Writer's picturextgaby

Daar is de zon, daar is de zee

Dinsdag 16 mei


Deze morgen heb ik twee sympathieke dames uit Sint-Niklaas ontmoet aan de ontbijttafel. Het was leuk eens Vlaams te kunnen spreken.


Ik heb me voorgenomen om niet meer naar het weerbericht te kijken. Zoals de lijfspreuk van een maat indachtig:" tis nooit zo slecht als dat het heel slecht zou zijn" deze morgen aan een tocht van 23 km begonnen van Mar tot in Cóbreces.

Het was toch wel een heel eind langs drukke wegen.

Met veel gezonde lucht 😇

Maar het werd stilletjes aan beter.

Durbuy of Santillana del Mar?

En dan plots de zon, de zee.

Links: Wales? Rechts: het uitzicht vanuit mijn hostel. Kamer voor 4. Momenteel zijn we met twee. Malcom uit Australië en ikzelf.

Links, mijn Australische roommate, daarachter twee Amerikanen uit Californië, bovenaan een Zwitser en een Duitser die ik helemaal in het begin ontmoet heb. Zij zijn hier nu op dezelfde plaats zonder de trein te nemen.

73 views0 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

Comments


bottom of page