top of page
  • Writer's picturextgaby

You'll never walk alone

Zondag 11 juni


Wat een verschil met de Norte, net alsof je deelneemt aan een populaire wandeltocht.


Hortensia's komen hier in alle kleuren voor.

Deze morgen ben ik toevallig weer Tania en Juan tegengekomen. Juan heeft me de geheimen gedeeld hoe je een echte paella maakt. Ik zou het graag met jullie delen maar dan moet ik jullie vermoorden ๐Ÿ˜‡

Deze middag heb ik kennis gemaakt met de Italiaanse Lorenzo (35). Er was geen enkele tafel meer vrij deze middag en ik vroeg hem of ik bij hem mocht aanschuiven. Het klikte meteen en we hebben in de namiddag samen gestapt tot hij aan zijn hotel kwam. Ik ben nog 3 km verder gestapt, dat is morgen al 3 km minder...
Zoals eerder reeds gezegd: graffiti kan mooi zijn.

Mijn laatse hotel. Raad eens hoe ver nog ๐Ÿ˜‡

Nog een laatste terrasje...


144 views4 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

bottom of page