top of page
  • Writer's picturextgaby

Diner bij de burgemeester, slaapplaats bij de eerste schepen.

Updated: May 14

Donderdag 13/04


Ik vertrok naar Ledegem zonder zicht op een slaapplaats. Daar was ik al enkele dagen zonder succes naar op zoek...


Spoorlijn Menen- Kortrijk

In de loop van de namiddag kwam het verlossende telefoontje van Bart Dochy, de burgemeester van Ledegem. Hij zei dat ik maar moest langskomen op het gemeentehuis en we van daaruit wel een oplossing zouden vinden. Ik mocht logeren bij de eerste schepen, Greta Vandeputte, en we werden 's avonds bij de burgemeester verwacht om iets te eten.


Tijdens het aperitief vroeg de burgemeester: 'Waarom bel je je vrouw niet op om te vragen of ze ook komt?' Zo gezegd, zo gedaan! Enkele sfeerbeelden:
Bedankt Bart en Veerle, Greta en Geert. Ledegem heeft ondertussen al een speciaal plaatsje in mijn hart gekregen.

281 views5 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

bottom of page