top of page
  • Writer's picturextgaby

Eindelijk: de bewoonde wereld!

Ik had nooit gedacht dat ik ooit eens blij zou worden bij het zien van winkels (en de bijbehorende terrasjes uiteraard). De Karmeliet van het vat smaakte voortreffelijk, jammer dat het maar 25 cl was. De prijs was echter wel die van 33cl.

(Op de foto: het gemeentehuis en, belangrijker: mijn Karmeliet)


De zoektocht om een overnachting voor morgen 21/04 te vinden, verloopt zeer moeilijk. De telefoon nummers op de lijsten brengen meestal geen soelaas. Hotels zijn hier niet dik gezaaid en daarnaast is het eigenlijk niet de bedoeling om van hotel naar hotel te reizen als pelgrim. We zien wel wat morgen brengt. Vroeg of laat moet het wel eens moeilijk gaan zeker? Dit is het avontuur, denk ik.

(Op de foto: het Belfort)


Er was veel politie aanwezig in de stad. Even later botste ik op een betoging van de vakbond. Het ging er rustig aan toe.


Intussen ben ik 11 dagen onderweg, en heb ik in totaal al 260 km gestapt.

130 views2 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

bottom of page