top of page
  • Writer's picturextgaby

Flirten met de grens

Bij het wandelen langs de Leie ben je soms in België, soms in Frankrijk.Donderdag (13/04) wandelde ik uiteindelijk België uit en Frankrijk binnen. Ik overnachtte in Linselles, bij Elisabeth en Alain. Ik had geboekt bij hen voor 13 mei... gelukkig waren ze ook thuis op 13 april ;-) Ze hebben voor mij eveneens de volgende twee stopplaatsen geboekt want hier in het noorden blijkt dat toch niet zo evident te zijn.

Bedankt nogmaals voor de moeite en gastvrijheid Elisabeth en Alain!

De eerste drie dagen had ik telkens 24 km op de teller. Deze vierde dag kwam ik aan 20, en dat was voldoende.

In Frankrijk zien de logo's van Compostella er iets anders uit en is een GPS (net als in België, trouwens) onmisbaar. Hier geven de pijltjes de richting aan, en duidt een kruis aan waar je niet heen moet.208 views0 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

Comments


bottom of page