top of page
  • Writer's picturextgaby

Met een korrel zout

Vrijdag 19 mei.


Toen ik deze ochtend vertrok uit Unquera en over de brug liep, maakte een oudere vrouw er mij op attent dat ik op dat moment Cantabria verliet en binnenstapte in Asturias. Ik had mijn regenkleding reeds aangetrokken in het hotel en dat bleek duidelijk nodig.

Als het hier regent dan regent het echt. Maar zoals ik al zei regent het nooit de hele dag (gelukkig). Ik had 25 km voor de boeg. Het weer werd gaandeweg beter tot de zon zelfs scheen bij mijn aankomst in Llanes.

De omschrijving vermeldde een rustige etappe. Ik weet nu als er volgende keer rustig staat, dat ik dat toch met een korreltje zout zal moeten nemen.

Links nog wolken, rechts ziet er al beter uit.

De jachthaven van Llanes + één van de vele terrasjes.


Blijkbaar slaag ik er nog altijd niet in te lachen bij het nemen van een selfie. Ik zal daar eens een opleiding moeten voor volgen denk ik...

Llanes in de avond.

81 views0 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

Comments


bottom of page