top of page
  • Writer's picturextgaby

Mooi weer vandaag!

Mooi weer vandaag! Zo mooi dat ik deze morgen (18/04) begon met zonnecrème factor 50. Ik kocht voor het vertrek in Arras nog wat proviand. Gelukkig maar: in de volgende dorpjes die ik passeerde, kwam ik geen enkele winkel of café tegen.

Ook hier vind je nog altijd de herinneringen aan de eerste wereldoorlog.

Alleen op de wereld...

Na 25 km kwam ik in het dorpje Hubercamps aan. Het adres dat ik moest contacteren om vanavond te verblijven, bleek al van gisteravond niet op te nemen. Ik mocht bij de burgemeester op de boerderij logeren. Zijn vrouw hielp me om een slaapplaats te vinden voor de volgende avond. En op het menu? Frieten met een hamburger!

Die nacht werd de vader (98) van de burgemeester opgenomen in het ziekenhuis. Deze morgen (19/04) is hij jammergenoeg overleden. De familie is halsoverkop vertrokken en ik heb de kans niet gekregen om afscheid te nemen. Ze hebben broodjes gekocht voor mij voor onderweg daar er nagenoeg geen winkels zijn en ze wilden absoluut niet dat ik daarvoor betaalde. Ik heb een briefje achtergelaten om hen te bedanken.


Bedankt lieve familie Verdel!


119 views3 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

3 comentários


Ignace Dumon
Ignace Dumon
22 de abr. de 2023

Leuk om je te kunnen volgen. Alvast nog veel succes en den erom bij de bakker 8 8

Curtir

pascal.lierman
pascal.lierman
19 de abr. de 2023

Nog even en je bereik stilaan de eindbestemming. Zeer leuk je blog te volgen... Fantastische prestatie alvast... Keep on going !! Groeten

Curtir
catherine_doom
20 de abr. de 2023
Respondendo a

Gaby

Heel mooie uitzichten.

Best dat je momenteel nog hier en daar nog iets krijgt om te eten en niet op zoek moet,als alles zover weg is van je route.

Je doet het goed .

Gr Roland&Catherine

Curtir
bottom of page