top of page
  • Writer's picturextgaby

On the road again!

Updated: May 14

Vrijdag 05/05


Gisteren had ik een voorspoedige TGV reis van Brussel, over Parijs en Bordeaux, naar het eindstation: Hendaye. Daarna trok ik te voet de grens met Spanje over, naar Irun...

De startplaats voor de Camino del Norte.

Ik sliep in de Sint Jacobs herberg, waar 3 kamers met telkens 20 bedden waren. Ik denk dat het voor 80 % vol zat. Allemaal mensen die net als ik vandaag zijn gestart.

Er is altijd wel een pelgrim voor je of achter je.


Vandaag nam ik ook de overzet naar Papyas de San Juan.


De tocht was normaal gezien 25 km, wat ik eigenlijk al veel vond voor een eerste start na de pauze. Deze morgen moest ik ook nog een omweg maken, iets met beken die blijkbaar uit hun oever getreden waren. En... daarna heb ik toch besloten om de volledige tocht naar San Sebastiànte maken. Het totale traject was 31 km. Op slag getraind voor de volgende dagen, dus 😇. Morgen staat een tocht naar Zarauts op het programma.


Vrijdag avond in San Sebastiàn...

... met tapas, natuurlijk!

183 views7 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

bottom of page