top of page
  • Writer's picturextgaby

Richting Zarauts

Updated: May 14, 2023

Zaterdag 06/05

Vandaag stopte ik met wandelen nog iets voor Orio. Ik overnacht vanavond in een plek waar je koffie, maaltijden en overnachting kan krijgen voor een vrije bijdrage. Deze manier van betalen heet donativo. Deze slaapplek bevindt zich bij de geloofsgemeentschap The Twelve Tribes.


Gisteren overwoog ik ook een slaapplaats die werd opengehouden door deze gemeenschap, maar toen liep ik toch verder. Vandaag ontmoette ik een Vlaming en twee Duitse dames die er gisteren hadden overnacht. Ze vertelden me dat het zeer lieve mensen zijn maar... het uiteraard even over hun hun geloof zouden hebben.


Door hier te stoppen kan ik de tocht van vandaag in 2 kleinere delen opsplitsen. Morgen gaat het dan verder naar Zarauts.

Het strand van San Sebastiàn deze ochtend...

... doorheen de dag passeerde ik typische Camino wegen met veel stijgen en dalen.


Blijkbaar wordt de Camino Del Norte momenteel heel druk bewandeld. In het verleden passeerden er veel minder mensen. Maar nu wijken mensen uit naar hier vanuit de Camino Frances, omdat deze blijkbaar overvol zit en men hoopt het hier wat rustiger te hebben. Men zegt dat de huidige drukte op deze route Del Norte nog nooit gezien is.


Intussen is de tafel al gedekt. Tijd om te eten!145 views1 comment

Recent Posts

See All

Epiloog

1 commentaire


pascal.lierman
pascal.lierman
06 mai 2023

Zeer mooie beelden Gaby... we both enjoy the feeling you have !... 73's uit Normadie..

J'aime
bottom of page