top of page
  • Writer's picturextgaby

Rustdag (en deze keer een echte rustdag dus)

Woensdag 24 mei


Deze morgen ben ik naar de markt geweest (er waren enkel kledij en brol te koop, dus dat bezoek heeft maar 5 minuten geduurd). Anders dan bij ons waren sommige marktkramers om 10.30 nog bezig met de opbouw. Het aantal bezoekers lag ook nog zeer laag, ik denk dat het pas vanaf de middag echt van start gaat.

Ik heb ook enkele praktische zaken gedaan zoals naar de wasserette gaan en wat fruit kopen.Alles is nu weer ongeveer proper voor de volgende 3 weken ๐Ÿ˜‡


Deze middag ben ik naar hetzelfde restaurant geweest als gisteren maar heb ik een andere keuze genomen. Het voorgerecht was een Asturische schotel (iets wat ik cassolette zou noemen). Er zaten veel bonen in de schotel maar ik slaap vanavond alleen dus daar zal niemand last van hebben. Als hoofdschotel nam ik schaapskoteletjes met gefrituurde aardappelen. De wijn en koffie krijg je erbij voor 15 euro. Ik denk dat ik hier nog een paar dagen zal blijven ๐Ÿ˜‡

De rustdag was echt nodig want mijn heup laat al enkele dagen van zich voelen. Het is niet erg, maar beter wordt het niet. Morgen moet er wat geklommen worden dus ik hoop dat de rust wat geholpen heeft. Nu het einde toch al een beetje in zicht komt, is de goesting om er te geraken uiteraard ook. We zien wel, dag per dag.


Groetjes vanuit de gezellige Spaanse stad Villaviciosa! Misschien moeten we wel eens naar hier op vakantie komen. De regen moet je er zo nu en dan wel bijnemen.


103 views2 comments

Recent Posts

See All

Epiloog

bottom of page